Acasa   ::   Despre noi   ::   Contact
Last minute City break Oferte de sezon Inscrieri timpurii Oferte speciale Sejururi Circuite Incoming Impresii Harta site
Revelion 2019 IORDANIA Marele Circuit
Revelion 2019 IORDANIA Marele CircuitRevelion 2019 IORDANIA Marele CircuitRevelion 2019 IORDANIA Marele Circuit

Revelion 2019 in IORDANIA - din desert pana la mare

Plecare organizata, grup cu ghid vorbitor de L. Romana
Tarif - de la 795 euro / pers + taxe aeroport (195eur )
Tarife speciale valabile pentru inscrieri ( avans 50% ) pana in 01oct 2018
Toate excursile sunt incluse in program ( nu sunt costuri suplimentare )

Plecare 27 decembrie 2018
Grup minim 20 de persoane.

REZERVA ( prin intermediul formularului de contact ) sau telefonic la

0268 546221 sau 0788863958  ( ORAR:  Lu - Vi 09.00 - 17.30 )

Ziua 1 - 27.12.2018 Bucuresti - Amman:
Întalnire la ora 21.30 cu reprezentantul agentiei Voyager pe aeroportul Henri Coanda . Decolare spre Amman, in data de 28.12.2018 la ora 00:30. Sosire in Amman si transfer la hotel pentru cazare. Bun venit in Iordania ! Cazare la Hotel Larsa 3* sau similar ( hoteluri foarte bune – verificate)
Ziua 2 - 28.12.2018 Jerash – Ajlun – Umm Qais - Amman shopping:.
Mic dejun. Pornim apoi spre nord pentru a vizita orasul roman Jerash si ruinele castelului de la Ajlun. Aici putem vedeafoarte bine sistematizarea oraselor romane, strada Cardo, amphiteatrul si forumul Roman, hipodromul. Jerash inseamna o calatorie in timpuri romane, este o mandrie a iordanienilor de azi si a fost daruita lor probabil in sec. 4 in timpul domniei imparatului Diocletian.  Vizitam apoi ruinele palatului de la Ajlun, o adevarata fortareata islamica care arata sitematizarea cat si modul de aparare al locuitorilor. Continuam cu Umm Qais, vizitam aici ruinele orasului antic si ne bucuram de superb panorama asupra regiunii Golan si lacului Tiberiada, mai bine cunoscut sub denumirea de Marea Galileii din Israel. Spre seara ajungem din nou in Amman. Timp liber pentru shopping, cina si cazare.
Ziua 3 - 29.12.2018 Amman – Madaba – Mt Nebo – Raul Iordan – Marea Moarta:
Mic dejun. BUN VENIT LA AMMAN Capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, un oras din ce in ce mai modern, care imbina insa trecutul cu prezentul. Investitiile familiei regale dar si ale familiei Hariri, au schimbat in multe locuri orasul. Turul orasului va trece pe la cea mai Mare Moscheie din Amman , pe langa Amfiteatrul RomanCitadela,  zona comerciala dar ajungem si la Muzeul Regal de Automobile. Coboram spre Valea Iordanului trecand intai pe la Madaba si Muntele Nebo (muntele profetului Moise) cel mai inalt din lantul muntos Moabit. Se spune ca aici a murit Moise vazand Tara Sfanta. In Madaba la biserica Greco-Ortodoxa Sf. Gheorghe, vom vedea cel mai fin mozaic bizantin din lume si totodata faimosul mozaic din sec 6, care reprezinta harta Palestinei. Ajungem la Locul Botezarii Domnului, un loc tihnit situat pe malul Raului Iordan. Intram aici in apa raului pentru un botez simbolic. La nici 15 minute de Raul Iordan se afla si Marea Moarta! Intram in mare prin plajele unui luxos complex turistic si pana spre seara ne relaxam plutind pe apa sarata. Seara revenim in Amman. Drumul nu dureaza mai mult de 45 minute – o ora. Cina si cazare in Amman.
Ziua 4 - 30.12.2018 Kerak:
Mic dejun.  Pornim astazi intr-o zi plina de aventura! Ajungem la Kerak impunatoare fortareata a cruciatilor din secolul al 12-lea. Aici admiram atat arhitectura orasului cat si castelul ce domina asezarea si ne aducem aminte de bataliile ce au avut loc aici. Dupa ora pranzului oprim in desertul Wadi  Rum, magnificul deşert al Iordaniei, mergând pe urmele lui Lawrence al Arabiei unde organizam un safari in jeep-uri  4x4 (2 ore), poposim apoi în tabăra beduinilor pentru o cina festiva cu muzica si mancaruri preparate traditional in “pamantul desertului”. Seara transfer la Aqaba. Cina si cazare la hotelul ales.
Ziua 5 - 31.12.2018 Aqaba:
Mic dejun. Descoperiti la pas Aqaba! Timp liber pentru: cumparaturi, Aqaba este zona comerciala libera, sporturi nautice, plaja, soare si scufundari, plimbari cu vaporul sau vaporase cu podeaua din sticla,  este oferta statiunii! Seara cina si cazare. La cererea dumneavoastra, reprezentantul nostru va va prezenta oferta pentru excursii optionale cu vaporasul pe Marea Rosie Timp liber pentru plaja si shopping! Participare la cina festiva de Revelion la hotel in Aqaba. LA MULTI ANI, 2019!
Ziua 6 - 01.01.2019 Aqaba: 
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si shopping!
Ziua 7 - 02.01.2019 Aqaba: 
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si shopping!
Ziua 8 - 03.01.2019 Petra:
Mic dejun. Spunem la revedere marii rosii si pornim spre Petra. Toata ziua este dedicata “Orasului Roz”. Petra este un oras sapat in piatra, un loc magnific faurit de om si de natura, capitala a regatului Nabatenian, este azi, cel mai vizitat loc din Orientul Mijlociu. Populatia acestui oras a disparut misterios la inceputul mileniului. Turul incepe pe drumul ce serpuieste prin  canion. Calatoria spre orasul Antic, de la intrarea oficiala si pana la intrarea efectiva,  poate fi facuta de doritori pe cal. Seara facem o binemeritata baie turceasca in Petra dupa care servim cina in unul din restaurantele locale. Seara tarziu transfer la aeroportul din Amman pentru zborul de retur
Ziua 9 - 04.01.2019 Zborul de retur: 
Decolare din Amman si aterizare in Bucuresti la ora 06.15am

In Amman intreg grupul va fi cazat la hotel Larsa sau similar. In Aqaba turistii pot alege din mai multe variante. Tariful excursiei difera in functie de hotelul ales in Aqaba.

Hoteluri din program si tarife:

In Amman si Petra intreg grupul va fi cazat la hotelurile mentionate mai jos. In Aqaba turistii pot alege din mai multe variante. Tariful excursiei difera in functie de hotelul ales in Aqaba.
Amman: Hotel Rum 3* sau Hotel Larsa 3* (hoteluri foarte bune, vazute si testate in programele noastre anterioare )
Petra: Hotel Petra Panorama 4* sau similar (hotel foarte bun, cu o panorama deosebita)
Aqaba: - hoteluri la alegere:
Hotel My 3* - 640 eur/pers cazata in camera dubla; supliment single 220eur; reducere copil 2-11,99 ani 130 eur
Cina de Revelion 75 eur/ pers (NU este obligatorie)                                                 
(hotel foarte bun, echivalent cu 3* in Romania, situat in centrul statiunii, fara plaja privata)
 
Hotel Aqaba Gulf 4* - 670 eur/pers cazata in camera dubla; supliment single 230eur; reducere copil 2-11,99 ani 145 eur
Cina de Revelion 85 eur/ pers (este obligatorie)                
(hotel foarte bun, echivalent cu 3* superior in Romania, situat in centrul statiunii, fara plaja privata)
Hotel Radisson Blu 5*- 835 eur/pers cazata in camera dubla; supliment single 270 eur; reducere copil 2-11,99 ani 210 eur
Cina de Revelion 95 eur/ pers (este obligatorie)                        
(hotel superluxos, construit recent, situat in Golful Tala – aproximativ 10 min. de mers cu masina fata de centru, cu plaja privata)

In Amman, intreg grupul va fi cazat la hotelul mentionat mai jos. In Aqaba turistii pot alege din mai multe variante. Tariful excursiei difera in functie de hotelul ales in Aqaba.

Amman: Hotel Larsa 3* sau similar (hotel foarte bun, vazut si testat in programele noastre anterioare)

 Review Turisti Tripadvisor 

Aqaba - Hoteluri de 3*:

Hotel My 3* - hotel foarte bun, echivalent cu 3* in Romania, situat in centrul statiunii, fara plaja privata

  Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 795eur
 • supliment camera single: 185 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 85 eur

Hotel Captains 3*hotel foarte bun, echivalent cu 3* in Romania, situat in centrul statiunii, fara plaja privata

 Review Turisti Tripadvisor

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune:Oferta Speciala 815eur
 • supliment camera single: 215 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 90 eur

Aqaba - Hoteluri de 4*:

Hotel Aqaba Gulf 4* - hotel bun, echivalent cu 3* superior in Romania. Hotelul dispune de camere foarte spatioase si piscina descoperita in gradina interioara. Hotelul este situat in centrul statiunii, fara plaja privata.

 Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 885eur
 • supliment camera single: 220 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 120 eur

Hotel Marina Plaza 4* - hotel nou construit, foarte bun, situat in Tala Bay de-a lungul Marii Rosii cu acces la plaja privata. Centrul statiunii se afla la aproximativ 7 minute de mers cu masina.

 Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 895eur
 • supliment camera single: 220 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 120 eur

Aqaba - Hoteluri de 5*:

Hotel Intercontinental 5* hotel superluxos, situat la numai 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii. Hotelul dispune de piscina exterioara si plaja privata.

 Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 935eur
 • supliment camera single: 340 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 210 eur

Hotel Movenpick Resort 5*hotel superluxos, situat in centrul statiunii Aqaba, cu plaja privata si o superba gradina cu piscina descoperita.   

 Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 985eur
 • supliment camera single: 390 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 210 eur

Hotel Movenpick Tala Bay 5* hotel superluxos, situat in golful Tala la numai 10 minute de mers cu masina de centrul statiunii. Hotelul dispune de piscina exterioara si plaja privata.

 Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 995eur
 • supliment camera single: 390 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 210 eur

Hotel Double Tree by Hilton 5* hotel superluxos, situat in centrul statiunii Aqaba. Hotelul dispune de superba piscina exterioara cu o priveliste deosebita asupra intregului golf Aqaba. Hotelul nu dispune de plaja privata.

 Review Turisti Tripadvisor 

 • tarif/pers cazata in camera dubla cu demipensiune: Oferta Speciala 885eur
 • supliment camera single: 245 eur
 • reducere copil 2-11,99 ani: 160 eur

Tarif: 865 Inceput oferta: 05 Septembrie 2018 Sfarsit oferta: 04 Ianuarie 2019
Servicii incluse
- Transport cu avion
- toate transferurile aferente in Iordania cu autocar modern dotat cu aer conditionat
- 3 nopti de cazare in Amman cu demipensiune la hotel Larsa 3* sau similar
- 4 nopti de cazare in Aqaba la hotelul ales cu demipensiune
- intrarea la Marea Moarta in complex privat cu piscine si plaja amenajata cu nisip fin
- ghid vorbitor de L Romana pe perioada vizitelor
- safari in desertul Wadi Rum cu o cina traditionala
- o cina in Petra

 

 

Servicii neincluse
- orice cheltuiala personala
- taxele de aeroport si graniceresti 195eur ( obligatorii )
- bauturile la cina
- intrarile la obiectivele turistice ( se platesc la fata locului ) aproximativ 75eur / pers
- intrari la obiective/excursii din program:
- cina festiva de Revelion ( obligatorie ). Hotelurile de 3* = 80eur / pers; Hotelurile de 4* = 100eur / pers; Hotelurile 5* = 125eur / pers (bauturile nu sunt incluse, se platesc la fata locului )
  copii 02 - 11,99ani beneficiaza de 50% reducere din tariful pentru cina festiva de revelion.
  bautirile nu sunt incluse la cina ( atat la cina obisnuita cat si la cea festiva de revelion )

 

 

Descopera pe harta ofertele Voyager
Cautare oferte Inscrieri timpurii %
Destinatia:
Data plecarii:
Data intoarcerii:
last minute oferte de sezon oferte speciale
sejururi circuite croaziere city break
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu ultimele noutati.

Impresiile turistilor    [ toate impresiile ]
" Buna seara, am venit de cateva zile din Italia, inca prinsi de atmosfera carnavalului desi odata reajunsi in nametile..." [ citeste mai mult ]
Madalina si Sebi
20 Feb 2012

Link-uri utile
Asociatia nationala a agentiilor de turism
Autoritatea nationala pentru protectia consumatorilor
Ghidul turistic al Romaniei - in imagini
Luna ta de miere
Ministerul Turismului

Acasa :: Despre noi :: Last minute :: City break :: Oferte de sezon :: Inscrieri timpurii :: Oferte speciale :: Sejururi :: Circuite :: Croaziere :: Impresii :: Contact :: Harta site
© 2010 Voyager Turism. Toate drepturile rezervate.
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari